Rólam
2017. szeptember 02. írta: TH Veszprém

Rólam

Ki vagyok?

onarckep.JPG

Lőrik Ivett vagyok, az ELTE-n végeztem,mint szociológus. Kamaszkori álmom volt, hogy majd felnőttként egy magazinnál dolgozhassak. Imádtam olvasni a színes lapokat. Az IM volt az első szerelem, majd jött a 100xszép, Cosmopolitan, Glamour és Nők Lapja. A 2000-es évek derekán nagyon népszerűek voltak azok az amerikai filmek, ahol a főszereplő egy menő magazin szerkesztőségében dolgozik kiöltözve. Aztán kora huszas éveimben kiderült, hogy azért nem így mennek a dolgok. Ehhez jött, hogy a gazdasági válsággal és az okostelefonok berobbanásával egy időben a nyomtatott sajtónak kezdett leáldozni, az online sajtó pedig még gyerekcipőben járt.

Az egyetem után aztán született egy gyerekem, Veszprémbe költöztünk, betöltöttem a harmincat és rájöttem, hogy az irodában duzzogva nem fog engem felfedezni senki, nem fogja magát jól érezni helyettem senki és nem fogja megcsinálni helyettem senki. Szóval eldöntöttem, hogy akkor csinálok én egy magazint, amiben arról írok, amiről akarok és szerencsére a technika ebben egy erősen támogató partnerem. Eredetileg a vállalkozásunk népszerűsítése volt a cél, de hamar kiderült, hogy képtelen vagyok egy témában elmerülni, inkább írok, amiről gondolok és felfogom a blogot a cég divíziójának külön névvel, webcímmel és egyebekkel.

Úgyhogy most írok lakberendezésről, környezetpszichológiáról, kirándulóhelyekről és a Balatonról. Megosztom a szenvedélyesen főző férjem receptjeit és azokat az életmód tippeket, amik nekem beváltak a hétköznapokban és segítenek abban, hogy kevésbé legyek idegbeteg. A gyereknevelésről nem nagyon ejtek szót, mert abban nem érzem magam jónak, de azért csinálom. Hozzám hasonló érzésekkel rendelkezőknek ajánlom az Anyapara című könyvet. Sokkal jobban érzem magam, amióta elolvastam.

Ha tetszik amit és ahogyan írok és te is szeretnél cikket tőlem a saját weboldaladra, blogodra vagy egyéb együttműködési ötleted van, bátran keress meg!

Ha közös képviselőt vagy műszaki ellenőrt keresel Veszprémben, akkor is én vagyok a te embered, akkor az alábbi elérhetőségeken megtalálsz (ez az eredeti portfóliónk):

thveszprem@gmail.com

Természetesen fent vagyok az Instagramon, Facebookon és Pinteresten is veszpremhome néven.