Ingyenesen letölthető karácsonyi tervező + ajándék kísérő
2019. november 22. írta: TH Veszprém

Ingyenesen letölthető karácsonyi tervező + ajándék kísérő

Tegnap még nyári ruhában jártuk, ma meg elkéstem a karácsonyi tervezővel. Azért remélem még nem teljesen és jó hasznát veszed.

karacsonyi_tervezo_mock_up.jpgA tervezőt a képre kattintva tudod letölteni

Egyik délután gondoltam elmegyek és megveszem a rám bízott karácsonyi ajándékokat. A boltban döbbentem rá, hogy csak így ad hoc ez bizony nem fog menni. Meg egyébként is, mi kell még? Van otthon csomagoló papír, minden megvan az adventi koszorúhoz, elárasztanak a díszek, jó lenne, ha azt nem vennék, bár nagyon csábítanak. Aztán rájöttem, hogy inkább befejezem az elkezdett karácsonyi tervezőt, kitöltöm, végig gondolom és majd visszajövök.

Szóval a karácsonyi tervezőm egy olyan 30-as anyuka gondolatai szerint készült, aki messze lakik a rokonaitól, kicsit figyelemzavarban szenved és nem szereti túlgondolni az ünnepeket, de azért szereti, ha minden elkészül, amit eltervezett. Mivel a bőrömből nem tudok kibújni, nektek is ezzel kell beérnetek.

Használati utasítás:

Nem túl bonyolult, fedlappal együtt 12 oldal lett. Direkt fekete-fehér, hogy a legpuritánabb irodában vagy nyomtatóval is ki lehessen nyomtatni. A gyerekek így ki is színezhetik ha akarják (vagy te, amikor koncentrálás helyett inkább színezgetsz :))

  • 1-2 oldal: naptár. Ide fel lehet vezetni a fő eseményeket, szerintem egyértelmű
  • A 3. oldalt kis ráhangolódásnak szántam. Ha összeírod mi az amit szeretsz a karácsonyban, az máris segít felidézni a kellemes emlékeket.
  • A 4. oldalon összeírhatod, hogy milyen dekorációt szeretnél, mi van otthon hozzá, mi az amiből kifogytál. Ez segít, hogy ne vásárold túl magad mindenféle mütyűrrel.
  • Az 5. oldalon leírhatod kinek mit szeretnél venni, kipipálhatod ha megvetted és azt is ha már becsomagoltad. Így tuti nem felejtesz ki senkit.
  • A 6. oldal a háztartásé. Írd össze, mi az amit mindenképpen szeretnél, ha még idén meglenne és mi az, ami nem fér bele már az év végi hajrába. Nem biztos, hogy két karácsonyi ünnep és az ajándékok utáni futkosás közben még ablakot pucolni és függönyt mosni is lesz erőd. De ha ügyesen osztod be az idődet és az energiádat friss és illatos otthonban élhetitek át a karácsonyi meghittségét.
  • A 7. oldal egy menütervező. Mind mondottam volt nálunk is van gyerek, ráadásul iskolás, vagyis nem csak a karácsonyi 3 napra, hanem a teljes téli szünetre meg kell oldani a család étkezését, mivel nagyrészt otthon leszünk. Erre az oldalra felírhatod a kaja ötleteket
  • A 8. oldal csak az ünnepre koncentrál. Nálunk ilyenkor a reggeli is ünnepi, de általában csak egy-egy fogást készítünk minden étkezésre és sütiből sincs 100 féle.
  • A 9. oldal egy bevásárlólista
  • A 10. oldal akkor hasznos, ha vendégséget rendezel. Ha többet, akkor többet is nyomtathatsz belőle. Összeírhatod mit szeretnél adni a vendégeknek, itt is van külön bevásárló lista és alulra tudsz jegyzetelni is.
  • A 11. oldal pedig azoknak szól, akiknek hozzánk hasonlóan távol élnek a rokonaik és erősen koncentrálni kell, hogy a családi felvonulásnál se maradjanak otthon az ajándékok és utazás előtt mindent előkészítsünk, amit elő kell.

A tervező A4-es méretben készült, de ha A5-ös méretet szeretnél, akkor egyszerűen forgasd el és nyomtass két oldalt egy lapra.

Töltsd le INNEN!

Karácsonyi ajándék kísérő

cimke_mock_up.jpgAz ajándék kísérőt a képre kattintva tudod letölteni

A karácsonyi tervező mellett egy ajándék címkét is készítettem. Szintén fekete-fehér a koncepció, hogy az utolsó pillanatban is lehessen gyorsan nyomtatni egyet. Van közte előre megírt és biankó is. 3 féle stílusban készült.

Töltsd le INNEN!

 

 

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról, akkor kövess a Veszprém Home Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal várlak.

Instagramon is jelen vagyok Itt olyan képeket és rövid bejegyzéseket találhatsz a bloggal kapcsolatosan, amelyek nem jelennek meg a posztokban, érdemes itt is követni.

Ha pedig még több inspiráló képet szeretnél nézegetni, akkor kövess Pinteresten, ahol téma szerint válogatom ki a jobbnál jobb képeket.

süti beállítások módosítása